Ugrás a tartalomra

Kedves Doktoranduszok! 

Egy szuper lehetőséget továbbítunk Nektek az alábbiakban, a Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Központja jóvoltából!

A PTE KPVK és INYK közös szervezésében a 2022/23. tanév tavaszi szemeszterében is indulnak belső nyelvi képzések, amelyek nyitottak a PhD hallgatók részére is.

Az angol, német és olasz nyelvi képzések 50 órás modulokban zajlanak 2023. március elejétől, heti 2X2 óra időbeosztást feltételezve, 12 héten keresztül. A nyelvtanárok hétfőtől péntekig, nem csak 8-16 óra között, hanem azon túl is rendelkezésre állnak, ezzel az órák munkaidőben és azon túl is lebonyolíthatóvá válnak, alkalmazkodva a résztvevői igényekhez.

Az általános angol és német nyelvi képzés középszintig (KER B2) történik, 5 különböző nyelvi szinten a kezdőtől a haladóig. A képzés – a képzési szinttől függetlenül – 39.500 Ft/fő tanfolyamdíjat feltételez, ami magában foglalja az oktatáson kívül a szintfelméréssel, modulzáró vizsgáztatással, oklevél kiállítással kapcsolatos valamennyi költséget. A résztvevőknek 10-12 fős csoportokban 790 Ft/óra költségtől tudják biztosítani a hatékony nyelvtanulás lehetőségét.

Angol nyelvből lehetőséget kínálnak nyelvvizsga felkészítő csoportban történő tanulásra is. A képzés a 2023. júniusi és szeptemberi (alap-, közép-, felsőfokú) ECL nyelvvizsgára készít fel. A csoportba lépés feltétele egy írásbeli és szóbeli részből álló szintmérő vizsga. A képzés – szinttől függetlenül – szintén 39.500 Ft/fő tanfolyamdíjat feltételez, ami magában foglalja a szintfelméréssel és a vizsgára bocsátás előtti próbavizsgával kapcsolatos költségeket, azonban nem tartalmazza a nyelvvizsga díját. A résztvevők 8-10 fős csoportokban tudnak nyelvet tanulni.

A képzési kínálat bővítésének szándékával olasz nyelvi képzésre is lehetőséget nyújtanak. A képzés 39.500 Ft/fő tanfolyamdíjat feltételez, ami magában foglalja az oktatáson kívül a modulzáró vizsgáztatással, oklevél kiállítással kapcsolatos valamennyi költséget. A résztvevőknek 10-12 fős csoportokban 790 Ft/óra költségtől tudják biztosítani a hatékony nyelvtanulás lehetőségét.

A nyelvi programok jelenléti formában kerülnek megvalósításra!

Regisztráció 
A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot 2023. február 12-ig jelezzétek a https://kpvk.pte.hu/bkk honlapon található linken. Az oldalra történő belépés után (oldal alján, EHA/Neptun kód és jelszó) a Jelentkezési lapot és a Szintfelmérőt is töltsétek ki. Mindkét esetben kérik, hogy a név után az adatmezőben a ,,PhD" szót is tüntessétek fel.

Bátorítunk Benneteket arra, hogy éljetek a nyelvtanulás lehetőségével! 

Fotó: Pixabay