A PTE Utazó Nagykövete

szep

Post by
A1IEV2@pte.hu
Comment:0

You may find the English version of the call for application in the documents.

A PTE Nemzetközi Igazgatósága a 2023 őszre meghirdeti „A PTE Utazó Nagykövete” elnevezésű program pótpályázatát.

 

A pályázat célja

 

Az „Utazó Nagykövet” elnevezéssel olyan elsődlegesen külföldön megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián/workshopon, művészeti vagy sporteseményen való részvételt elősegítő pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint aktív státusszal rendelkező doktorandusz hallgatója pályázhatA program egyfelől az adott pályázó szakmai munkásságát és előmenetelét hivatott támogatni, másfelől a PTE nemzetközi láthatóságát, ismertségét igyekszik erősíteni azáltal, hogy a támogatást elnyerő kolléga/doktorandusz hallgató egyúttal feladatot is kap a PTE intézményi képviseletével kapcsolatban. Előzetes felkészítést követően az „Utazó Nagykövet” megbeszélést folytat az adott konferencia/workshop/esemény/rendezvény kapcsán jelenlévő vagy megkereshető PTE partnerintézmény képviselőjével, vagy a PTE Nemzetközi Igazgatóság megbízásából külön feladatot végez el a konferencia/workshop/esemény/rendezvény helyszínéül szolgáló egyetemen, városban.

 

Megvalósítás ideje: Pályázni a 2023. október 20. – 2023. december 15. között megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia/esemény/rendezvény részvételekhez kapcsolódóan lehet. (A hazaérkezés dátuma nem lehet 2023. december 15-nél későbbi).

 

A pályázat beadási határideje: 2023. október 4. (szerda) 24:00

 

A pályázatok elbírálása: a PTE Nemzetközi Igazgatósághoz rendelt ad hoc Bíráló Bizottság a beérkezett pályázatokat a beadási határidő követően 5 munkanap alatt bírálja el.  

 

Megjegyzés: A rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig történnek meg a bírálatok.

 

A  teljes pályázati felhívás és a pályázati űrlap az alábbi linken érhető el: https://pte.hu/hu/palyazat/utazo-nagykovet