Ugrás a tartalomra

TRIANON DOKTORANDUSZ KONFERENCIASOROZAT PÉCSI ÁLLOMÁSA 

Kedves Résztvevők, kedves Doktoranduszok! 

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik részvételükkel hozzájárultak a Trianon Doktorandusz Konferenciasorozat pécsi állomásának sikerességéhez! 

A Trianon Doktorandusz Konferenciasorozat első, pécsi állomása 2022. november 4-én került megrendezésre a Doktoranduszok Országos Szövetségének (DOSZ) és a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzatának (PTE DOK) együttműködésével. A multidiszciplináris, tudományos eseménynek a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont épülete adott otthont.

A konferencia nyitásaként a PTE BTK Pszichológia Intézetének adjunktusa, s egyben a Szociál- és Szervezetpszichológia Tanszék vezetője, Dr. Vincze Orsolya tartott plenáris előadást „Trianon: a nyelvben kódolt trauma címmel”, mely során az eseményen részt vevő fiatal kutatók, doktoranduszok és regisztrált érdeklődők megismerkedhettek a nyelvhasználatban megjelenő trauma kutatásának aktuális módszereivel és a terület legfrissebb eredményeivel.

Az esemény 29 résztvevővel zajlott, akik 4-4 előadást hallgathattak meg a Geopolitikai és Néplélektani szekciókban.

A rendezvény egyik kiemelt célkitűzése volt, hogy az előadók visszajelzést kaphassanak kutatási eredményeikkel kapcsolatban és új ötleteket meríthessenek munkájuk folytatásához. A nagyszerű előadásokat a szakmailag elismert szekcióelnökök értékelték, ennek eredményeként értékes díjak kerültek kiosztásra a nap zárásaként.

A konferencia hivatalos fényképeit a következő linken keresztül lehet megtekinteni, valamint a résztvevők számára e-mailben is megküldtük őket: https://drive.google.com/drive/folders/1agSDnMx8lwUXnnOSEwLvXXMBjT0Ffw0…

Az értékes pillanatok megörökítését ezúton is köszönjük a Lukács Mediának! 

A konferencia résztvevői számára kiküldtünk egy feedback kérdőívet is: kérjük, hogy pár kérdés megválaszolásával és véleményetek megosztásával segítsétek jövőbeli konferenciáink szervezését! Előre is hálásan köszönjük a segítségeteket!

Köszönjük a részvételt, és további sikeres munkát kívánunk!