Pályázatok és ösztöndíjak

A 2022/2023-as tanév őszi szemeszterétől a ,,PTE Utazó Nagykövete'' Támogatási Program már doktorandusz hallgatóknak is elérhető! 

Az „Utazó Nagykövet” elnevezésű pályázatra, mely - az elsődlegesen külföldön megrendezésre kerülő - nemzetközi konferenciákon/workshopokon, művészeti vagy sporteseményeken való részvételt segíti elő, a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, illetve a PTE Nemzetköziesítési Bizottságának döntése értelmében már aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusz hallgatója is pályázhat.

Pályázatok és ösztöndíjak

Megjelent a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat felhívása, melyet a következő linken értek el: https://otdk.hu/hallgatoknak/roska-eloadas.

Tudományos előadás megtartására pályázhat minden olyan doktorandusz/doktorjelölt/posztdoktor, aki kutatómunkája során kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A pályázat beadásának határideje: 2022. szeptember 30.

Pályázatok és ösztöndíjak

Kedves Doktoranduszok!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy közeleg a 2022/23-as tanévre meghirdetett ÚNKP pályázatok leadási határideje.

Az ösztöndíj célja, hogy támogassa a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot, biztosítsa a kutatói utánpótlást, és vonzóvá tegye a tudományos életpályát. 

Elektronikus benyújtás határideje: 2022. június 2.