Ugrás a tartalomra
 

KÖVETELMÉNYEK

 

​​ABSZTRAKTOK LEADÁSI
HATÁRIDEJE:

2024. február 26. (hétfő) éjfél
​​TANULMÁNYOK LEADÁSI
HATÁRIDEJE:

2024. május 28. (kedd) éjfél

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a konferencia elektronikus absztraktkötete és későbbi tanulmánykötete kizárólag azon szerzők absztraktjait és tanulmányait fogja tartalmazni, akik befizették a regisztrációs díjat és a rendezvényen előadóként megjelentek!

 

Tudományos absztraktok formai követelményei

Az absztrakt elkészítéséhez kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi linken található tájékoztatót a formai és tartalmi követelményekről. Az absztraktok benyújtására szolgáló felület az oldalunkon történő regisztrációt követően válik aktívvá. Kérjük, hogy az absztrakt szövegét az annak létrehozott mezőbe gépelje be vagy másolja be. Az idei évtől Word és PDF fájlok feltöltésére nincs lehetőség. (Angol nyelvű sablon és útmutató angol nyelvre váltást követően érhető el a 'Requirements' fül alatt)


Poszter prezentációk követelményei

A kutatómunka prezentálása érdekében kérjük, hogy a szerzők közül legalább egy a megadott időben legyen elérhető a konferencia helyszínén
A poszter előadások tervezett ideje 5 perc (mely magába foglalja a diszkussziót).

Kérjük a tisztelt előadókat, hogy az időkorlátot figyelembe venni szíveskedjenek.

A posztert egy oldalas, álló tájolású PDF vagy Microsoft PowerPointban szerkesztett 60x90 cm méretű .ppt vagy .pptx mozgó képet nem tartalmazó fájlként kérjük elkészíteni.

A poszterek elkészítéséhez a csatolt sablon szabadon felhasználható.


Tudományos előadások formai követelményei

 

Az előadások megtartása Microsoft PowerPoint, valamint PDF diákkal történhet. A szekció előadások tervezett ideje 15 perc (10 perc előadás + 5 perc diszkusszió).
Kérjük a tisztelt előadókat, hogy az időkorlátot figyelembe venni szíveskedjenek.

 

Tanulmányokkal kapcsolatos információk

 

Kérjük a publikációk elkészítése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót a tanulmányok formai követelményeiről, valamint használja az alábbi sablont. Az elkészített tanulmányokat Microsoft Word formátumban a kinyomtatott, aláírt, majd beszkennelt lektori véleménnyel együtt az info.idk@pte.hu címre várjuk (elektronikus aláírást nem áll módunkban elfogadni).